Butiksrengøring der sikrer dig en flot og indbydende butik

Hos ADD MultiClean Service har vi mange års erfaring inden for butiksrengøring, og vi kan dermed hjælpe dig med at få en flot og ren butik. 

Har du brug for hjælp til rengøring af butik?

Hvis du driver en butik, ved du formentlig allerede godt, hvor vigtigt det er, at butikken fremstår ren og præsentabel over for både nuværende såvel som potentielle kunder. Her spiller rengøringsarbejdet en væsentlig rolle.

Vi gør rent i mange forskellige butikker i både Hillerød, Farum, Helsinge, og vi kommer også gerne en tur forbi din butik.

Få en præsentabel og indbydende butik fri for støv og snavs

Med vores butiksrengøring kan du få en både præsentabel og indbydende butik fri for støv og snavs, og det kan være en rigtig god investering. I butikker er der ofte mange hylder og overflader, hvor der kan samle sig store mængder støv. Det gælder også på de varer, der er til salg i butikken, hvis de ikke bliver rengjort regelmæssigt.

Varer og hylder fyldt med støv er ikke et syn, der fremmer købsprocessen, og for manges vedkommende vil de formentlig slet ikke træde ind i butikken, hvis den ser beskidt og støvet ud gennem vinduerne. Derfor er det vigtigt at få foretaget en grundig butiksrengøring med et regelmæssigt interval, så butikken altid fremstår ren og indbydende.

Vi tilbyder også:

Klinikrengøring ​| Kontorrengøring ​| Erhvervsrengøring ​| Privat rengøring

Vi har over 10 års erfaring med butiksrengøring

Vi har mere end 10 års erfaring inden for rengøring af butikslokaler, og vi ved derfor, hvad der skal til for at sikre os, at du får en ren og indbydende butik. Vi lytter til dine ønsker og behov, og herefter aftaler vi, hvor ofte vi skal komme og gøre rent, samt hvor omfattende rengøringen skal være.

Kontakt os og hør mere om vores services eller få beregnet en pris

Har du nogle spørgsmål omkring vores rengøringsservices? Kunne du tænke dig at få beregnet en pris på en fast aftale med os? Eller har du brug for at høre mere om vores arbejdsområder og priser? Så kontakt os gerne i dag for en indledende snak.

​Her kan du læse vores anmeldelser fra vores kunder

Faglighed, grundighed mv. fejler intet.

Vi har i over 1 år benyttet ADD Multiclean service til rengøring af vores hjem. Vi er yderst tilfredse. Særligt vil jeg fremhæve en høj grad af fleksibilitet i opgaver, som Dragana varetager. Denne fleksibilitet har vi ikke oplevet hos de rengøringsfirmaer, som vi tidligere har benyttet. Det er virkelig værdsat, når man er en børnefamilie på 6. Faglighed, grundighed mv. fejler intet. Dragana er altid imødekommende, meget serviceminded og positiv i sin kommunikation.

​​Sød og imødekommende

Jeg har gennem det sidste års tid haft glæde af ADD MultiClean. Dragana som kommer hver 2. uge er sød og imødekommende og man er tryg ved at overlade sit hjem til hende. Vi har været meget tilfredse med rengøringen og Dragana laver ofte en kort beskrivelse af hvad hun har lavet – samtidig er det muligt at skrive til hende, hvis vi har særlige behov, har brug for at aflyse eller ændre tidspunktet for rengøring. ADD MultiClean er fleksible og vi har løbende kommunikation.

​Dragana er meget grundig

Dragana er meget grundig, fleksibel og serviceminded. Man ved at man kommer hjem til veludført arbejde og hun er altid villig til at tilpasse arbejdet til vores behov fra gang til gang. Samtidig er hun rar at kommunikere med og vant til at bevæge sig rundt i småbørnshjem med alt hvad det indebærer. En klar anbefaling herfra!

​​Værdsætter hendes grundighed

Dragana har gjort rent i vores hus i et par år nu, og vi værdsætter især hendes grundighed og hensyntagen til at vi ofte arbejder hjemmefra. Dragana udfører altid selv arbejdet, og det er for os en tryghed at vide, hvem der kommer i huset. Samtidig er det nemt at have den direkte dialog om ønsker til rengøringen.  

​​Fleksible aftaler

Jeg sætter pris på en flexibel aftale, som muliggør gennemførelse af særlige ydelser inden for den aftalte tidsramme

Følg med på Facebook

Hold dig opdateret med vores projekter og dagligdag, og find inspiration til dit næste projekt. På vores Facebookside finder du bl.a.:

Billeder og videoer fra vores arbejdsopgaver

Udtalelser og anmeldelser fra vores kunder

Seneste nyheder fra os

Hvad tager et
​rengøringsfirma i timen?

Vores priser afhænger i høj grad af, hvilken rengøringsservice du har brug for, og om du ønsker at indgå en fast aftale med os, eller om du blot har brug for vores hjælp en enkelt gang. Hvis du kunne tænke dig at få beregnet en specifik pris på lige netop dit rengøringsarbejde, så er du velkommen til at kontakte vores rengøringsfirma.

Fortæl os om din opgave samt dine ønsker og behov, så udarbejder vi et skræddersyet og ganske uforpligtende tilbud til dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

ADD MultiClean Service

Lynæs Søpark 49, 3390 Hundested

Klik her for rutevejledning

CVR: 42834750

Kontaktinformation

Telefon: 70 60 44 49

E-mail: add@multiclean-service.dk

Kontakt os for et godt tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Ved akut behov ring på 52 50 46 12