Effektiv flytterengøring for alle behov

Når du står overfor en flytning, er rengøring en af de sidste opgaver, du ønsker at bekymre dig om.

 • En flytterengøring inkluderer:​ køkken, toiletter, entre, opbevaringsrum, bryggers, værelser og stue
 • Genstande flyttes ved behov.
 • Døre (døre og dørhåndtag aftørres).
 • Vaskemaskine (Rengøres udvendigt og bag maskine).​

Skal du have hjælp til rengøringen i forbindelse med flytning?

Når du står overfor en flytning, er rengøring en af de sidste opgaver, du ønsker at bekymre dig om. Derfor tilbyder vi hos ADD MultiClean Service en omfattende flytterengøringsservice, der sikrer, at dit gamle hjem er rent og pænt, når du flytter ud. Vi tilbyder flytterengøring til private husejere i blandt andet Hillerød, Farum og Helsinge.

Hvad tilbyder vi?

Vores flytterengøring er designet til at imødekomme dine specifikke behov, uanset om det er en grundig rengøring af hele boligen eller en mere fokuseret indsats på bestemte områder. Vi anvender branchens bedste praksis og produkter, hvilket sikrer et resultat, der overgår dine forventninger.

Vores flytterengøring inkluderer bl.a.:

 • ​Rengøring af gulve og tæpper
 • Aftørring af skabe og skuffer
 • Rengøring af ovn og komfur
 • Rengøring af vinduer og spejle
 • Desinfektion af badeværelser
 • Fjernelse af spindelvæv og insekter

 • Afkalkning

 • Støvsugning

 • Affaldssortering og bortskaffelse

Vi tilbyder også:

Butiksrengøring | Klinikrengøring | Kontorrengøring | Erhvervsrengøring | ​​| Håndværkerrengøring

​Udover flytterengøring tilbyder vi også almindelig rengøring, hovedrengøring og håndværkerrengøring. Vores erfarne rengøringspersonale er trænet til at håndtere enhver rengøringsudfordring, og vi tilpasser vores services til dine specifikke behov og tidsplaner.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på flytterengøring

Er du klar til at opleve forskellen med en professionel flytterengøring? Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud og gør flytningen mere overskuelig. Lad os håndtere rengøringen, så du kan fokusere på at starte dit nye kapitel uden besvær. Vi ser frem til at høre fra dig.

​Her kan du læse vores anmeldelser fra vores kunder

Faglighed, grundighed mv. fejler intet.

Vi har i over 1 år benyttet ADD Multiclean service til rengøring af vores hjem. Vi er yderst tilfredse. Særligt vil jeg fremhæve en høj grad af fleksibilitet i opgaver, som Dragana varetager. Denne fleksibilitet har vi ikke oplevet hos de rengøringsfirmaer, som vi tidligere har benyttet. Det er virkelig værdsat, når man er en børnefamilie på 6. Faglighed, grundighed mv. fejler intet. Dragana er altid imødekommende, meget serviceminded og positiv i sin kommunikation.

​​Sød og imødekommende

Jeg har gennem det sidste års tid haft glæde af ADD MultiClean. Dragana som kommer hver 2. uge er sød og imødekommende og man er tryg ved at overlade sit hjem til hende. Vi har været meget tilfredse med rengøringen og Dragana laver ofte en kort beskrivelse af hvad hun har lavet – samtidig er det muligt at skrive til hende, hvis vi har særlige behov, har brug for at aflyse eller ændre tidspunktet for rengøring. ADD MultiClean er fleksible og vi har løbende kommunikation.

​Dragana er meget grundig

Dragana er meget grundig, fleksibel og serviceminded. Man ved at man kommer hjem til veludført arbejde og hun er altid villig til at tilpasse arbejdet til vores behov fra gang til gang. Samtidig er hun rar at kommunikere med og vant til at bevæge sig rundt i småbørnshjem med alt hvad det indebærer. En klar anbefaling herfra!

​​Værdsætter hendes grundighed

Dragana har gjort rent i vores hus i et par år nu, og vi værdsætter især hendes grundighed og hensyntagen til at vi ofte arbejder hjemmefra. Dragana udfører altid selv arbejdet, og det er for os en tryghed at vide, hvem der kommer i huset. Samtidig er det nemt at have den direkte dialog om ønsker til rengøringen.  

​​Fleksible aftaler

Jeg sætter pris på en flexibel aftale, som muliggør gennemførelse af særlige ydelser inden for den aftalte tidsramme

Følg med på Facebook

Hold dig opdateret med vores projekter og dagligdag, og find inspiration til dit næste projekt. På vores Facebookside finder du bl.a.:

Billeder og videoer fra vores arbejdsopgaver

Udtalelser og anmeldelser fra vores kunder

Seneste nyheder fra os

Hvad tager et
​rengøringsfirma i timen?

Vores priser afhænger i høj grad af, hvilken rengøringsservice du har brug for, og om du ønsker at indgå en fast aftale med os, eller om du blot har brug for vores hjælp en enkelt gang. Hvis du kunne tænke dig at få beregnet en specifik pris på lige netop dit rengøringsarbejde, så er du velkommen til at kontakte vores rengøringsfirma.

Fortæl os om din opgave samt dine ønsker og behov, så udarbejder vi et skræddersyet og ganske uforpligtende tilbud til dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

ADD MultiClean Service

Lynæs Søpark 49, 3390 Hundested

Klik her for rutevejledning

CVR: 42834750

Kontaktinformation

Telefon: 70 60 44 49

E-mail: add@multiclean-service.dk

Kontakt os for et godt tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Ved akut behov ring på 52 50 46 12