Kontorrengøring skræddersyet til din virksomhed

Vi har specialiseret os inden for kontorrengøring såvel som andre former for erhvervsrengøring, som vi udfører til skræddersyede priser. Vi kører både ud til kontorvirksomheder i Hillerød, Farum og Helsinge samt i flere andre nærliggende byer. 

Få professionel hjælp til rengøring af kontor

I kontorlokalerne er der ofte mange mennesker samlet indenfor i rum, hvor der samler sig store mængder støv på overfladerne af borde, computerskærme og lignende, samtidig med at der ikke bliver luftet tilstrækkeligt ud i løbet af dagen. Derfor er det især i kontorlokalerne utroligt vigtigt at få udført en grundig og regelmæssig rengøring, og dette arbejde hjælper vi hos ADD MultiClean Service dig gerne med. 

5 gode grunde til at investere i en grundig kontorrengøring

Der er mange gode grunde til, at det godt kan betale sig at investere i en både grundig, men ikke mindst også regelmæssig kontorrengøring af lokalerne. Her kan vi især fremhæve følgende 5 gode grunde:

  1. ​Du kan mindske sygefraværet blandt personalet
  2. ​Du kan øge medarbejdernes effektivitet og produktivitet
  3. ​Du kan forbedre indeklimaet i virksomheden
  4. ​Du kan skabe en øget arbejdsglæde blandt medarbejderne
  5. ​Du kan sikre dig, at dine kontorlokaler altid fremstår indbydende over for potentielle kunder og samarbejdspartnere

Vi tilbyder også:

Butiksrengøring​ | Klinikrengøring ​| Erhvervsrengøring ​| Privat rengøring

Vi sikrer dig et flot og skinnende rent resultat

Når du vælger at indgå et samarbejde med os omkring kontorrengøring, så kan du altid forvente, at du får et både flot og skinnende rent resultat – hver gang. Vi har mere end 10 års erfaring inden for vores fag, og vi ved, hvad der skal til for at sikre, at der bliver gjort grundigt rent i alle hjørner og kroge.​

Kontakt os og få beregnet en pris på en fast aftale

Hvis du kunne tænke dig at indgå en fast aftale med os omkring rengøring af dine kontorlokaler, så er du altid mere end velkommen til at kontakte os for en indledende snak omkring dine ønsker og behov. Når vi sammen har aftalt, hvor ofte vi skal komme, og hvad rengøringsarbejdet skal dække over, så udarbejder vi et uforpligtende og skræddersyet tilbud til dig.

​Her kan du læse vores anmeldelser fra vores kunder

Faglighed, grundighed mv. fejler intet.

Vi har i over 1 år benyttet ADD Multiclean service til rengøring af vores hjem. Vi er yderst tilfredse. Særligt vil jeg fremhæve en høj grad af fleksibilitet i opgaver, som Dragana varetager. Denne fleksibilitet har vi ikke oplevet hos de rengøringsfirmaer, som vi tidligere har benyttet. Det er virkelig værdsat, når man er en børnefamilie på 6. Faglighed, grundighed mv. fejler intet. Dragana er altid imødekommende, meget serviceminded og positiv i sin kommunikation.

​​Sød og imødekommende

Jeg har gennem det sidste års tid haft glæde af ADD MultiClean. Dragana som kommer hver 2. uge er sød og imødekommende og man er tryg ved at overlade sit hjem til hende. Vi har været meget tilfredse med rengøringen og Dragana laver ofte en kort beskrivelse af hvad hun har lavet – samtidig er det muligt at skrive til hende, hvis vi har særlige behov, har brug for at aflyse eller ændre tidspunktet for rengøring. ADD MultiClean er fleksible og vi har løbende kommunikation.

​Dragana er meget grundig

Dragana er meget grundig, fleksibel og serviceminded. Man ved at man kommer hjem til veludført arbejde og hun er altid villig til at tilpasse arbejdet til vores behov fra gang til gang. Samtidig er hun rar at kommunikere med og vant til at bevæge sig rundt i småbørnshjem med alt hvad det indebærer. En klar anbefaling herfra!

​​Værdsætter hendes grundighed

Dragana har gjort rent i vores hus i et par år nu, og vi værdsætter især hendes grundighed og hensyntagen til at vi ofte arbejder hjemmefra. Dragana udfører altid selv arbejdet, og det er for os en tryghed at vide, hvem der kommer i huset. Samtidig er det nemt at have den direkte dialog om ønsker til rengøringen.  

​​Fleksible aftaler

Jeg sætter pris på en flexibel aftale, som muliggør gennemførelse af særlige ydelser inden for den aftalte tidsramme

Følg med på Facebook

Hold dig opdateret med vores projekter og dagligdag, og find inspiration til dit næste projekt. På vores Facebookside finder du bl.a.:

Billeder og videoer fra vores arbejdsopgaver

Udtalelser og anmeldelser fra vores kunder

Seneste nyheder fra os

Hvad tager et
​rengøringsfirma i timen?

Vores priser afhænger i høj grad af, hvilken rengøringsservice du har brug for, og om du ønsker at indgå en fast aftale med os, eller om du blot har brug for vores hjælp en enkelt gang. Hvis du kunne tænke dig at få beregnet en specifik pris på lige netop dit rengøringsarbejde, så er du velkommen til at kontakte vores rengøringsfirma.

Fortæl os om din opgave samt dine ønsker og behov, så udarbejder vi et skræddersyet og ganske uforpligtende tilbud til dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

ADD MultiClean Service

Lynæs Søpark 49, 3390 Hundested

Klik her for rutevejledning

CVR: 42834750

Kontaktinformation

Telefon: 70 60 44 49

E-mail: add@multiclean-service.dk

Kontakt os for et godt tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Ved akut behov ring på 52 50 46 12