Privat- og hovedrengøring fri for støv og snavs

​Det kan være utroligt svært at finde både tid og overskud til at få gjort rent i det private hjem. Derfor er der mange, der nedprioriterer rengøringsarbejdet, eller som simpelthen glemmer det.​

  • Støvsugning og vask af alle gulve
  • Støvsugning af paneler og stofmøbler efter behov
  • Afstøvning af alle vandrette og tilgængelige flader
  • Rengøring af badeværelser og toiletter.
  • Rengøring af køkken: køkkenvask og udvendig aftørring af skabe/skuffer/komfur/emhætte.​

Har du brug for rengøringshjælp
​i dit private hjem?

Hvis du har svært ved at finde tid, lyst eller overskud til at gøre rent i dit hjem, når du endelig har fri, så lad i stedet for os hos ADD MultiClean Service om arbejdet. 

Vi tilbyder privat rengøring i både Hillerød, Farum, Helsinge og i andre nærliggende byer, og vi kommer således også gerne hjem til dig, så du kan få et rent og pænt hjem fri for støv og snavs.

Vi tilbyder alt fra regelmæssig rengøring til hovedrengøring

Vi har over 10 års erfaring inden for privat rengøring såvel som andre former for rengøringsarbejde, og vi kan dermed sikre dig lige netop den rengøringsløsning, som du har brug for. 

Måske ønsker du blot vores hjælp til en privat hovedrengøring et par gange om året, hvor du kan få gjort grundigt rent i hele huset. Måske ønsker du en fast ugentlig rengøring, så dit hjem altid fremstår rent og pænt.

Uanset hvad så står vi klar til at hjælpe dig.

Hvad koster privat rengøring?

Hvor meget privatrengøring koster kan variere utroligt meget. Vores priser afhænger blandt andet af:

  • Om du ønsker hjælp til hovedrengøring eller regelmæssig rengøring
  • ​Hvor ofte vi skal komme ved faste aftaler
  • Hvor omfattende rengøringsarbejdet skal være
  • Hvor mange kvadratmeter bolig vi skal rengøre
  • Hvad du har af særlige ønsker og behov til rengøringsarbejdet.​

Kontakt os og få beregnet en pris på dit rengøringsarbejde

Vi udarbejder gerne et skræddersyet og uforpligtende tilbud til dig med en pris, der matcher dine ønsker for rengøringsarbejdet. Du skal bare kontakte os for en snak omkring din opgave.

Vi tilbyder alt lige fra hovedrengøring til fast ugentlig rengøring, og sammen med dig sammensætter vi den løsning, som på bedste vis lever op til dine ønsker og behov.

​Her kan du læse vores anmeldelser fra vores kunder

Faglighed, grundighed mv. fejler intet.

Vi har i over 1 år benyttet ADD Multiclean service til rengøring af vores hjem. Vi er yderst tilfredse. Særligt vil jeg fremhæve en høj grad af fleksibilitet i opgaver, som Dragana varetager. Denne fleksibilitet har vi ikke oplevet hos de rengøringsfirmaer, som vi tidligere har benyttet. Det er virkelig værdsat, når man er en børnefamilie på 6. Faglighed, grundighed mv. fejler intet. Dragana er altid imødekommende, meget serviceminded og positiv i sin kommunikation.

​​Sød og imødekommende

Jeg har gennem det sidste års tid haft glæde af ADD MultiClean. Dragana som kommer hver 2. uge er sød og imødekommende og man er tryg ved at overlade sit hjem til hende. Vi har været meget tilfredse med rengøringen og Dragana laver ofte en kort beskrivelse af hvad hun har lavet – samtidig er det muligt at skrive til hende, hvis vi har særlige behov, har brug for at aflyse eller ændre tidspunktet for rengøring. ADD MultiClean er fleksible og vi har løbende kommunikation.

​Dragana er meget grundig

Dragana er meget grundig, fleksibel og serviceminded. Man ved at man kommer hjem til veludført arbejde og hun er altid villig til at tilpasse arbejdet til vores behov fra gang til gang. Samtidig er hun rar at kommunikere med og vant til at bevæge sig rundt i småbørnshjem med alt hvad det indebærer. En klar anbefaling herfra!

​​Værdsætter hendes grundighed

Dragana har gjort rent i vores hus i et par år nu, og vi værdsætter især hendes grundighed og hensyntagen til at vi ofte arbejder hjemmefra. Dragana udfører altid selv arbejdet, og det er for os en tryghed at vide, hvem der kommer i huset. Samtidig er det nemt at have den direkte dialog om ønsker til rengøringen.  

​​Fleksible aftaler

Jeg sætter pris på en flexibel aftale, som muliggør gennemførelse af særlige ydelser inden for den aftalte tidsramme

Følg med på Facebook

Hold dig opdateret med vores projekter og dagligdag, og find inspiration til dit næste projekt. På vores Facebookside finder du bl.a.:

Billeder og videoer fra vores arbejdsopgaver

Udtalelser og anmeldelser fra vores kunder

Seneste nyheder fra os

Hvad tager et
​rengøringsfirma i timen?

Vores priser afhænger i høj grad af, hvilken rengøringsservice du har brug for, og om du ønsker at indgå en fast aftale med os, eller om du blot har brug for vores hjælp en enkelt gang. Hvis du kunne tænke dig at få beregnet en specifik pris på lige netop dit rengøringsarbejde, så er du velkommen til at kontakte vores rengøringsfirma.

Fortæl os om din opgave samt dine ønsker og behov, så udarbejder vi et skræddersyet og ganske uforpligtende tilbud til dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

ADD MultiClean Service

Lynæs Søpark 49, 3390 Hundested

Klik her for rutevejledning

CVR: 42834750

Kontaktinformation

Telefon: 70 60 44 49

E-mail: add@multiclean-service.dk

Kontakt os for et godt tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Ved akut behov ring på 52 50 46 12