​Effektiv og grundig håndværkerrengøring for private

Har du en travl hverdag og gider du ikke at bruge tid og ressourcer på at gøre rent? I så fald vil vi hellere end gerne hjælpe dig med håndværkerrengøringen, så du kan bruge din tid på noget sjovere. 

Har du brug for professionel rengøring efter håndværkere?

Efter bygge- og renoveringsprojekter kan der være et stort behov for grundig rengøring. Hos ADD MultiClean Service tilbyder vi en dybdegående håndværkerrengøring, der sikrer, at alle overflader, fra gulv til loft, er fri for støv og byggerester. Med fokus på detaljerne og brug af professionelt udstyr, garanterer vi et skinnende rent resultat. Vi tilbyder håndværkerrengøring for private i blandt andet Hillerød, Farum og Helsinge.

Hvorfor vælge os til din håndværkerrengøring?

Med håndværkere i hjemmet ophober der sig hurtigt store mængder af støv og snavs. Hos ADD MultiClean Service ved vi, at det kan være svært at overskue den efterfølgende rengøring. Vores ekspertise i rengøringsbranchen gør os til det ideelle valg for håndværkerrengøring. Med vores professionelle tilgang, opnår vi fremragende resultater, der opfylder dine specifikke behov.​

​Med vores stabile, fleksible og loyale tilgang til håndværkerrengøring er der ingen grund til bekymring. Vi sørger for at vores service er tilpasset dig. Vores rengøringspersonale er dedikeret til at levere en service, der ikke kun møder, men overgår dine forventninger.

Prisen på håndværkerrengøring afhænger af rengøringsopgavens omfang og hyppighed, men uanset hvad, lover vi konkurrencedygtige priser.

Vi tilbyder også:

Butiksrengøring | Klinikrengøring | Kontorrengøring | Erhvervsrengøring | ​Flytterengøring ​​

Lad os klare det hårde arbejde, kontakt os i dag

Opnå den renhed, du fortjener. Vi står klar til at levere skræddersyede rengøringsløsninger, der passer præcis til dine behov. Kontakt os for et uforpligtende tilbud på håndværkerrengøring, og lad os gøre din verden renere og mere indbydende. Med vores ekspertise sikrer vi, at du får den bedste service.

​Her kan du læse vores anmeldelser fra vores kunder

Faglighed, grundighed mv. fejler intet.

Vi har i over 1 år benyttet ADD Multiclean service til rengøring af vores hjem. Vi er yderst tilfredse. Særligt vil jeg fremhæve en høj grad af fleksibilitet i opgaver, som Dragana varetager. Denne fleksibilitet har vi ikke oplevet hos de rengøringsfirmaer, som vi tidligere har benyttet. Det er virkelig værdsat, når man er en børnefamilie på 6. Faglighed, grundighed mv. fejler intet. Dragana er altid imødekommende, meget serviceminded og positiv i sin kommunikation.

​​Sød og imødekommende

Jeg har gennem det sidste års tid haft glæde af ADD MultiClean. Dragana som kommer hver 2. uge er sød og imødekommende og man er tryg ved at overlade sit hjem til hende. Vi har været meget tilfredse med rengøringen og Dragana laver ofte en kort beskrivelse af hvad hun har lavet – samtidig er det muligt at skrive til hende, hvis vi har særlige behov, har brug for at aflyse eller ændre tidspunktet for rengøring. ADD MultiClean er fleksible og vi har løbende kommunikation.

​Dragana er meget grundig

Dragana er meget grundig, fleksibel og serviceminded. Man ved at man kommer hjem til veludført arbejde og hun er altid villig til at tilpasse arbejdet til vores behov fra gang til gang. Samtidig er hun rar at kommunikere med og vant til at bevæge sig rundt i småbørnshjem med alt hvad det indebærer. En klar anbefaling herfra!

​​Værdsætter hendes grundighed

Dragana har gjort rent i vores hus i et par år nu, og vi værdsætter især hendes grundighed og hensyntagen til at vi ofte arbejder hjemmefra. Dragana udfører altid selv arbejdet, og det er for os en tryghed at vide, hvem der kommer i huset. Samtidig er det nemt at have den direkte dialog om ønsker til rengøringen.  

​​Fleksible aftaler

Jeg sætter pris på en flexibel aftale, som muliggør gennemførelse af særlige ydelser inden for den aftalte tidsramme

Følg med på Facebook

Hold dig opdateret med vores projekter og dagligdag, og find inspiration til dit næste projekt. På vores Facebookside finder du bl.a.:

Billeder og videoer fra vores arbejdsopgaver

Udtalelser og anmeldelser fra vores kunder

Seneste nyheder fra os

Hvad tager et
​rengøringsfirma i timen?

Vores priser afhænger i høj grad af, hvilken rengøringsservice du har brug for, og om du ønsker at indgå en fast aftale med os, eller om du blot har brug for vores hjælp en enkelt gang. Hvis du kunne tænke dig at få beregnet en specifik pris på lige netop dit rengøringsarbejde, så er du velkommen til at kontakte vores rengøringsfirma.

Fortæl os om din opgave samt dine ønsker og behov, så udarbejder vi et skræddersyet og ganske uforpligtende tilbud til dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

ADD MultiClean Service

Lynæs Søpark 49, 3390 Hundested

Klik her for rutevejledning

CVR: 42834750

Kontaktinformation

Telefon: 70 60 44 49

E-mail: add@multiclean-service.dk

Kontakt os for et godt tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Ved akut behov ring på 52 50 46 12