Erhvervsrengøring for kontorer, klinikker og butikker

​Med over 10 års erfaring kan vi imødekomme dine behov for erhvervsrengøring, uanset om du ønsker at indgå en fast aftale med os, eller om du blot vil kontakte os når behovet opstår.

Få rene og indbydende erhvervslokaler til glæde for kunder og ansatte

Uanset hvilken type virksomhed du driver, så er det vigtigt, at der altid er rent og støvfrit i lokalerne. Støv og snavs samler sig hurtigt på overfladerne, og det er blandt andet med til at skabe et dårligt indeklima, samtidig med at det giver kunderne et dårligt indtryk af virksomheden.

Hos ADD MultiClean Service har vi blandt andet specialiseret os inden for erhvervsrengøring, som vi udfører for både kontorer, klinikker, butikker og andre lignende virksomheder. Det kan for eksempel være i Hillerød, Farum, Helsinge eller omegn, som er nogle af de områder, vi ofte befinder os i.

Vi har mere end 10 års erfaring inden for rengøring til erhverv

Vi er et rengøringsfirma med mange års erfaring inden for vores fag. Faktisk har vi mere end 10 års erfaring inden for erhvervsrengøring, og vi kan dermed sikre dig et skinnende rent resultat til glæde og gavn for både dine ansatte og dine kunder.

Vi tilbyder også:

Butiksrengøring​ | Klinikrengøring ​| Kontorrengøring ​| Privat rengøring

Eksempler på hvad vores erhvervsrengøring kan dække over

På grund af vores mangeårige erfaring inden for vores fag kan vi tilbyde en række forskellige former for erhvervsrengøring. Vi kan blandt andet være behjælpelige i forbindelse med:

  • Kontorrengøring
  • ​Klinikrengøring
  • ​Butiksrengøring
  • ​Andre former for rengøring til erhverv.​

Kontakt os og hør mere eller få beregnet en pris på din rengøring

Hvis du kunne tænke dig at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med lige netop din erhvervsrengøring i din virksomhed, så er du altid mere end velkommen til at kontakte os. Det gælder naturligvis også, hvis du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på den løsning, der matcher dine ønsker og behov. 

Vi tilbyder skræddersyede priser på vores rengøringsarbejde, så du kan få den helt rigtige løsning til den rette pris for dig og din virksomhed.

​Her kan du læse vores anmeldelser fra vores kunder

Faglighed, grundighed mv. fejler intet.

Vi har i over 1 år benyttet ADD Multiclean service til rengøring af vores hjem. Vi er yderst tilfredse. Særligt vil jeg fremhæve en høj grad af fleksibilitet i opgaver, som Dragana varetager. Denne fleksibilitet har vi ikke oplevet hos de rengøringsfirmaer, som vi tidligere har benyttet. Det er virkelig værdsat, når man er en børnefamilie på 6. Faglighed, grundighed mv. fejler intet. Dragana er altid imødekommende, meget serviceminded og positiv i sin kommunikation.

​​Sød og imødekommende

Jeg har gennem det sidste års tid haft glæde af ADD MultiClean. Dragana som kommer hver 2. uge er sød og imødekommende og man er tryg ved at overlade sit hjem til hende. Vi har været meget tilfredse med rengøringen og Dragana laver ofte en kort beskrivelse af hvad hun har lavet – samtidig er det muligt at skrive til hende, hvis vi har særlige behov, har brug for at aflyse eller ændre tidspunktet for rengøring. ADD MultiClean er fleksible og vi har løbende kommunikation.

​Dragana er meget grundig

Dragana er meget grundig, fleksibel og serviceminded. Man ved at man kommer hjem til veludført arbejde og hun er altid villig til at tilpasse arbejdet til vores behov fra gang til gang. Samtidig er hun rar at kommunikere med og vant til at bevæge sig rundt i småbørnshjem med alt hvad det indebærer. En klar anbefaling herfra!

​​Værdsætter hendes grundighed

Dragana har gjort rent i vores hus i et par år nu, og vi værdsætter især hendes grundighed og hensyntagen til at vi ofte arbejder hjemmefra. Dragana udfører altid selv arbejdet, og det er for os en tryghed at vide, hvem der kommer i huset. Samtidig er det nemt at have den direkte dialog om ønsker til rengøringen.  

​​Fleksible aftaler

Jeg sætter pris på en flexibel aftale, som muliggør gennemførelse af særlige ydelser inden for den aftalte tidsramme

Følg med på Facebook

Hold dig opdateret med vores projekter og dagligdag, og find inspiration til dit næste projekt. På vores Facebookside finder du bl.a.:

Billeder og videoer fra vores arbejdsopgaver

Udtalelser og anmeldelser fra vores kunder

Seneste nyheder fra os

Hvad tager et
​rengøringsfirma i timen?

Vores priser afhænger i høj grad af, hvilken rengøringsservice du har brug for, og om du ønsker at indgå en fast aftale med os, eller om du blot har brug for vores hjælp en enkelt gang. Hvis du kunne tænke dig at få beregnet en specifik pris på lige netop dit rengøringsarbejde, så er du velkommen til at kontakte vores rengøringsfirma.

Fortæl os om din opgave samt dine ønsker og behov, så udarbejder vi et skræddersyet og ganske uforpligtende tilbud til dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

ADD MultiClean Service

Lynæs Søpark 49, 3390 Hundested

Klik her for rutevejledning

CVR: 42834750

Kontaktinformation

Telefon: 70 60 44 49

E-mail: add@multiclean-service.dk

Kontakt os for et godt tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Ved akut behov ring på 52 50 46 12