Klinikrengøring med fokus på den gode hygiejne

​Vi har mere end 10 års erfaring med blandt andet klinikrengøring og andre former for erhvervsrengøring, og vi kan dermed sikre en grundig rengøring, der lever op til alle dine ønsker.

Få professionel hjælp til rengøringen af din klinik

Det er utroligt vigtigt, at din klinik altid er ren og fri for støv. Det gælder, uanset hvilken type klinik du driver; om det er en skønhedsklinik, en tandklinik, en lægelig klinik eller en helt fjerde form for klinik.

Hos ADD MultiClean Service har vi blandt andet specialiseret os inden for klinikrengøring, og vi kan således hjælpe dig med at sikre, at din klinik altid fremstår ren og hygiejnisk over for dine kunder eller patienter.

Vi gør rent for mange forskellige typer klinikker i både Hillerød, Farum og Helsinge samt i flere andre omkringliggende områder.

Vi har over 10 års erfaring inden for vores fag

Det er vigtigt, at din klinikrengøring bliver udført grundigt med fokus på den gode hygiejne, da det er vigtigt, at hygiejnen er i orden. Især fordi der som regel kommer mange forskellige mennesker ind i en klinik i løbet af dagen.

Vi har mere end 10 års erfaring med blandt andet klinikrengøring og andre former for erhvervsrengøring, og vi kan dermed sikre dig en grundig rengøring, der lever op til alle dine ønsker og behov.

Vi tilbyder også:

Butiksrengøring​ ​| Kontorrengøring ​| Erhvervsrengøring ​| Privat rengøring

Indgå et fast samarbejde med os og få en regelmæssig rengøring

Hvis du har brug for professionel hjælp til rengøringen af din klinik, så kan du med fordel vælge at indgå et fast samarbejde med os. På den måde ved du altid, hvornår vi kommer og gør klinikken ren, og du ved i hvilket omfang, vi gør rent. Du behøver med andre ord ikke selv at bekymre dig om, hvorvidt klinikken skal rengøres – det klarer vi for dig.​

Kontakt os og indhent et skræddersyet tilbud på klinikrengøring

Vi udarbejder gerne et skræddersyet og uforpligtende tilbud til dig på lige præcis den klinikrengøring, som du kunne tænke dig. Du skal bare kontakte os for en indledende dialog omkring dine ønsker og behov. Har du nogle spørgsmål eller brug for mere information, hører vi selvfølgelig også gerne fra dig. Vi sikrer dig en grundig og professionel rengøringsløsning, der matcher dine ønsker og behov.

​Her kan du læse vores anmeldelser fra vores kunder

Faglighed, grundighed mv. fejler intet.

Vi har i over 1 år benyttet ADD Multiclean service til rengøring af vores hjem. Vi er yderst tilfredse. Særligt vil jeg fremhæve en høj grad af fleksibilitet i opgaver, som Dragana varetager. Denne fleksibilitet har vi ikke oplevet hos de rengøringsfirmaer, som vi tidligere har benyttet. Det er virkelig værdsat, når man er en børnefamilie på 6. Faglighed, grundighed mv. fejler intet. Dragana er altid imødekommende, meget serviceminded og positiv i sin kommunikation.

​​Sød og imødekommende

Jeg har gennem det sidste års tid haft glæde af ADD MultiClean. Dragana som kommer hver 2. uge er sød og imødekommende og man er tryg ved at overlade sit hjem til hende. Vi har været meget tilfredse med rengøringen og Dragana laver ofte en kort beskrivelse af hvad hun har lavet – samtidig er det muligt at skrive til hende, hvis vi har særlige behov, har brug for at aflyse eller ændre tidspunktet for rengøring. ADD MultiClean er fleksible og vi har løbende kommunikation.

​Dragana er meget grundig

Dragana er meget grundig, fleksibel og serviceminded. Man ved at man kommer hjem til veludført arbejde og hun er altid villig til at tilpasse arbejdet til vores behov fra gang til gang. Samtidig er hun rar at kommunikere med og vant til at bevæge sig rundt i småbørnshjem med alt hvad det indebærer. En klar anbefaling herfra!

​​Værdsætter hendes grundighed

Dragana har gjort rent i vores hus i et par år nu, og vi værdsætter især hendes grundighed og hensyntagen til at vi ofte arbejder hjemmefra. Dragana udfører altid selv arbejdet, og det er for os en tryghed at vide, hvem der kommer i huset. Samtidig er det nemt at have den direkte dialog om ønsker til rengøringen.  

​​Fleksible aftaler

Jeg sætter pris på en flexibel aftale, som muliggør gennemførelse af særlige ydelser inden for den aftalte tidsramme

Følg med på Facebook

Hold dig opdateret med vores projekter og dagligdag, og find inspiration til dit næste projekt. På vores Facebookside finder du bl.a.:

Billeder og videoer fra vores arbejdsopgaver

Udtalelser og anmeldelser fra vores kunder

Seneste nyheder fra os

Hvad tager et
​rengøringsfirma i timen?

Vores priser afhænger i høj grad af, hvilken rengøringsservice du har brug for, og om du ønsker at indgå en fast aftale med os, eller om du blot har brug for vores hjælp en enkelt gang. Hvis du kunne tænke dig at få beregnet en specifik pris på lige netop dit rengøringsarbejde, så er du velkommen til at kontakte vores rengøringsfirma.

Fortæl os om din opgave samt dine ønsker og behov, så udarbejder vi et skræddersyet og ganske uforpligtende tilbud til dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

ADD MultiClean Service

Lynæs Søpark 49, 3390 Hundested

Klik her for rutevejledning

CVR: 42834750

Kontaktinformation

Telefon: 70 60 44 49

E-mail: add@multiclean-service.dk

Kontakt os for et godt tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Ved akut behov ring på 52 50 46 12